Καλώς ορίσατε

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Καλημέρα και ευχαριστώ..

Σαν το παγώνι μου καμαρώνω σήμερα...Κι ο λόγος ένα βραβείο που μου χάρισε η καλή μου φίλη,η Ξανθή(http://asproylas.blogspot.com/) ...Παρόλο που μεγάλωσα δεν απόλεσα ακόμη -και δεν ξέρω αν θα απαλλαγώ τώρα πια- την ανάγκη να γίνομαι συμπαθής σε ανθρώπους που εκτιμώ..Γι αυτή την τιμή που μου έκανε, λοιπόν, θέλω να την ευχαριστήσω από τα βάθη της ψυχής μου...
...και να χαρίσω με τη σειρά μου το βραβείο στη Σόφη(http://sophie-paradise.blogspot.com/) γιατί είναι πάντα χαρούμενη και αισιόδοξη,στη Μαίρη(http://porfiris.blogspot.com/) για να γλυκάνω την ταραχή που πέρασε και τη μαχητικότητα που επέδειξε,στην Πηνελόπη(http://aromavanillias.blogspot.com/) γιατί είναι τόσο γενναία ώστε να πειραματίζεται και να δημιουργεί νέες συνταγές,στη Λόπη(http://lopis-place.blogspot.com/) που είναι συμπολίτισσα μου και μαγειρεύει φανταστικά,στην Έφη(http://effiessweethomedesigns.blogspot.com/) για το γούστο της και σε όλους τους νέους φίλους μου με την ευχή να  ανέχονται τη γκρίνια μου για όσο αντέξουν..
Και για να σας καλοπιάσω σας χαρίζω μερικές φωτογραφίες που τράβηξα το πρωί λίγο πιο κάτω από το σπίτι μου γεμάτες ομορφιά και γαλήνη..




Καλή μέρα εύχομαι και καλό μήνα...

16 σχόλια:

  1. Καλημέρα!!!Μας έστειλες τη φύση στην Αθήνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα,Ξανθή,Η περιοχή μας έχει πολλά άλογα που κυκλοφορούν ελεύθερα στα κτήματα και βοσκάνε...Κι εμείς τα "χαζεύουμε"...

      Διαγραφή
  2. Αγαλλιάζεις και μόνο που βλέπεις τις φωτογραφίες... πανέμορφο ζευγάρι, παραδεισένιο, όπως και ο τόπος που μας παρουσιάζεις. Καλή σου μέρα και ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα,Εύα...Παραδεισένια είναι η φύση που ο Θεός μας ετοίμασε...

      Διαγραφή
  3. Ήθελα να είχα λίγη από την τύχη του πανέμορφου λευκού φίλου μας...Να την έχω "αράξει" στα πράσινα λιβάδια και να μην κάνω τίποτε (τουλάχιστον για λίγες μέρες).
    Πολλές καλημέρες κι' ευχαριστώ σε πολύ για τα καλά σου λόγια, θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ το συντομότερο.
    Πολλές καλημέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το είχα σκεφτεί έτσι...Πάντως αν γίνεται θα είμαι η πρώτη στη λίστα της ξεκούρασης...Καλημέρα,Πηνελόπη...

      Διαγραφή
  4. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
    ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ!!!! ΟΛΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΣΤΟΝ ΑΝΩ ΒΟΛΟ.....
    ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΑΛΟΓΑ!!!!!!!!ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕΙΛ ΝΑ ΣΕ ΖΑΛΙΣΩ...
    ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλιά και από εμένα,Έφη...Αν στείλεις το e-mail με σχόλιο δεν θα το δημοσιεύσω..΄Καλό απόγευμα...

      Διαγραφή
  5. Καλησπέρα και από μένα και ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Οι εικόνες σου πανέμορφες, μας ταξιδεύουν μακριά από τα προβλήματα και τη ρουτίνα της καθημερινότητας της πόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα και καλώς όρισες...Τα άλογα αυτά γυρίζουν στο Φυτόκου όπου μένω και βόσκουν στα κτήματα...Και όντως η εικόνα τους μπορεί να σε ταξιδέψει...

      Διαγραφή
  6. Σ' ευχαριστώ τόσο πολύ...ξέρεις, δεν ήμουν πάντα τόσο μαχητική, το αντίθετο ήμουν σε όλη τη διάρκεια της μέχρι τώρα ζωής μου (45 ετών)...όμως γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, (γιατί δε διεκδικούσα ποτέ) έχασα ένα σημαντικό κομμάτι της υγείας μου.
    Οι γονείς μου, μου έμαθαν να είμαι ευγενική, να μην μιλάω άσχημα, να λέω ευχαριστώ και παρακαλώ...Πολλοί όμως παρανόησαν και πίστεψαν πως αυτή μου η στάση, δεν ήταν ευγένεια αλλά χαζομάρα. Από αυτή τους την παρανόηση λοιπόν, αποκόμισα ένα τρέμουλο στα χέρια και ένα κόμπιασμα στη φωνή, η ροή του λόγου μου δεν είναι άνετη.
    Αφού με τη βοήθεια του γιατρού (ενδοκρινολόγος η ειδικότητά του,
    άσχετη με το πρόβλημά μου) ο οποίος γνωρίζοντας το χαρακτήρα μου, ήταν ο μόνος που κατάλαβε από που ξεκίνησε το πρόβλημα, αποφάσισα να μην αφήσω ποτέ ξανά, και κανέναν, με οποιονδήποτε τρόπο να με εκμεταλλευτεί! Αποφάσισα να υποστηρίξω τον εαυτό μου!
    ...σε ζάλισα όμως με την πολυλογία μου, θα ήθελα να ήμουν εκεί, μαζί με τα άλογα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς αυτός είναι ο σταυρός των ευγενικών ανθρώπων... Μπράβο που αποφάσισες να διεκδικήσεις αυτό που δικαιούσαι...Χαίρομαι πολύ-το ξαναλέω-που σε γνώρισα..Καλό απόγευμα...

      Διαγραφή
  7. Αν ζεις κοντα σε τόση γαλήνη!!! είσαι τυχερή Όστρια μου...καλησπέρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η γαλήνη είναι κατάσταση εσωτερική,mia μου κι εγώ μακράν απέχω δυστυχώς...Καλό βράδυ εύχομαι...

      Διαγραφή
  8. Mαρία μου σε ευχαριστώ πολύ για το βραβείο αλλά πάνω απ'όλα για την σκέψη σου!!Το παίρνω με μεγάλη χαρά!!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή